Αναγνώριση της διεθνούς ακτινοβολίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αναγνώριση της διεθνούς ακτινοβολίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Αναγνώριση της διεθνούς ακτινοβολίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αναγνώριση της διεθνούς ακτινοβολίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον τομέα των Βιοεπιστημών αποτελεί η συμμετοχή της Καθηγήτριας Άρτεμις Χατζηγεωργίου στον κατάλογο των επιστημόνων με τη μεγαλύτερη ερευνητική επιρροή παγκοσμίως.

Η κυρία Χατζηγεωργίου που βρίσκεται για 3η φορά στη λίστα με τους επιστήμονες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως είναι Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η λίστα φέτος περιλαμβάνει μόνο 11 επιστήμονες από την Ελλάδα.

Ο κατάλογος αυτός βασίζεται σε στοιχεία της ερευνητικής βάσης δεδομένων Web of Science και περιλαμβάνει συνολικά 6.200 επιστήμονες, από τα περίπου 9.000.000 ερευνητών που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως, το έργο των οποίων έχει τη μεγαλύτερη επιρροή, κάτι που προκύπτει από την απήχηση του έργου τους κατά τα τελευταία 11 έτη.

Τα αποτελέσματα βρίσκονται στο link

https://recognition.webofscience.com/awards/highly-cited/2020/?utm_campaign=EM1_Highly_Cited_Researchers_Recipients_SAR_Global_2020_EN&utm_medium=email&utm_source=Eloqua&fbclid=IwAR0Vvx-rw28ekYPDyzijQQ79Hp2jE-2Kun72922ch6GsObSavub4ZXXvQ0k