Τοξικολογία για όλους

Τοξικολογία για όλους
Τοξικολογία για όλους

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Τοξικολογία για όλους».
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενημέρωση και εξοικείωση του γενικού πληθυσμού με έννοιες/προϊόντα/σύμβολα με τα οποία έρχεται σε επαφή στην καθημερινή του ζωή. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο ενδιαφερόμενος θα καθίσταται ικανός να αξιοποιήσει την προσλαμβανόμενη θεωρητική γνώση
προκειμένου να αξιολογήσει τις επιπτώσεις ποικίλων προϊόντων/πρακτικών στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Τέλος, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τοξικολογία για όλους» θα παρέχει στον ενδιαφερόμενο τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μπορεί να προστατεύσει κατάλληλα τόσο την υγεία του, όσο και το φυσικό περιβάλλον. Μπορούν να συμμετέχουν:
• Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Επαγγελματικών Λυκείων) Απόφοιτοι ΙΕΚ δημοσίου και ιδιωτικού́.
• Προπτυχιακοί φοιτητές, Απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
• Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις σχετικές με τους καθημερινούς κινδύνους που προκύπτουν μέσω του σύγχρονου τρόπου ζωής και να ενημερωθεί σχετικά με τους τρόπους προστασίας από αυτούς. Επιστημονικά Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο κ. Δημήτριος Κουρέτας , Καθηγητής του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Μάθε περισσότερα εδώ: https://learning.uth.gr/toxicology-for-everyone/