Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Κατάθεση Προγραμμάτων Κατάρτισης Παροχών Κατάρτισης που έχουν Ενταχθεί στα Μητρώα της Δ.ΥΠ.Α.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Κατάθεση Προγραμμάτων Κατάρτισης Παροχών Κατάρτισης που έχουν Ενταχθεί στα Μητρώα της Δ.ΥΠ.Α.
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Κατάθεση Προγραμμάτων Κατάρτισης Παροχών Κατάρτισης που έχουν Ενταχθεί στα Μητρώα της Δ.ΥΠ.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α. Για το έργο: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες», στο πλαίσιο της Δρασης 16913: «Νέα στρατηγική για τη δια βίου μάθηση & το εθνικό σύστημα αναβάθμισης δεξιοτήτων, SUB2: Οριζόντια προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations)».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: https://voucher.gov.gr/upload/project_43/dypa_ergazomenoi_programmata.pdf

 

Προκειμένου οι προτάσεις σας να αξιολογηθούν από το Συμβούλιο του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Θ. και να κατατεθούν στην Δ.ΥΠ.Α. θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 7/2/2023 στη Γραμματεία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Θ. στο learning [at] uth.gr (learning[at]uth[dot]gr) τα εξής:

  1. Το έντυπο υποβολής πρότασης. Βρείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο https://learning.uth.gr/wp-content/uploads/2023/02/ENTYPO_YPOVOLIS_PROTASIS_v03.docx
  2. Η Βεβαίωση του Φορέα Πιστοποίησης.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 μέσω gov.gr του επιστημονικού υπευθύνου του προγράμματος, με το κάτωθι περιεχόμενο: “ Το πρόγραμμα ακολουθεί τους τυπικούς όρους και προϋποθέσεις όπως περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση”.

 

Επίσης θα πρέπει να αναρτηθεί το υλικό του προγράμματος όπως ορίζει η πρόσκληση σύμφωνα με τα βήματα που ακολουθούν:

ΒΗΜΑ 1: Δημιουργήστε ένα zip ή rar αρχείο με την κάτωθι δομή:

  1. Εκπαιδευτικό Υλικό (φάκελος)
  2. Υλικό Αξιολόγησης (φάκελος) – Περιλαμβάνονται οι ερωτήσεις/ασκήσεις κ.λπ. και οι απαντήσεις τους.
  3. Αναλυτική περιγραφή (αρχείο pdf) – Προσπελάστε το έντυπο στο παρακάτω σύνδεσμο https://learning.uth.gr/wp-content/uploads/2023/02/ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.docx

 

ΒΗΜΑ 2: Αναρτήστε το αρχείο zip ή rar στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε στα αντίστοιχα πεδία το ονοματεπώνυμό σας

https://uthnoc-my.sharepoint.com/personal/learning_o365_uth_gr/_layouts/15/onedrive.aspx?p=26&s=aHR0cHM6Ly91dGhub2MtbXkuc2hhcmVwb2ludC5jb20vOmY6L2cvcGVyc29uYWwvbGVhcm5pbmdfbzM2NV91dGhfZ3IvRW9zaHd0aTFxb0pKaW9nTmVYZm9jQ2dCa0I2UHY4a2dWZmFuQUVYQzVBVnYwUQ

 

Προσοχή: Στις πόλεις που θα επιλέξετε να υλοποιήσετε τα προγράμματά σας θα πρέπει να έχετε βρει διαθέσιμες αίθουσες και εργαστήρια πληροφορικής (αν απαιτούνται).

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 2410 - 684750 & 24210 - 06366.