Drone Pro και GIS-Pro

Drone Pro και GIS-Pro
Drone Pro και GIS-Pro

#1 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Drone Pro. Χειρισμός UAVs, Επεξεργασία & Φωτοερμηνεία ψηφιακών εικόνων από λήψεις UAVs» είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 127 ωρών φόρτου εργασίας και αντιστοιχούν σε 12 μονάδες ECTS. Γενικός σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο που χαρακτηρίζουν το απαραίτητο πλαίσιο για τον χειρισμό UAVs.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης του Κέντρου Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ: http://learning.uth.gr/?p=5228

 

#2 Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «GIS-Pro. Εξειδικευμένες Εφαρμογές GIS» αφορά στην επιμόρφωση των εκπαιδευόμενων πάνω σε ένα αναδυόμενο πεδίο εφαρμογών, όπως αυτό των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS – Geographic Information Systems), το οποίο αποτελεί απαραίτητο εργαλείο, για μια πλειάδα τεχνολογικών, εμπορικών και επιστημονικών εφαρμογών. Απώτεροι στόχοι του εν λόγω προγράμματος είναι η διασύνδεση των πρακτικών και μεθόδων που εφαρμόζονται στον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κύκλο με την αξιοποίηση των γεωχωρικών δεδομένων και η επιμόρφωση στην τεχνολογία των νέας γενιάς GIS cloud εφαρμογών και της GEE πλατφόρμας γεωχωρικών πληροφοριών.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα καινοτόμα προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3rTUrFC

 

Επιστημονικός υπεύθυνος των Προγραμμάτων είναι ο Κωνσταντίνος Περάκης, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.