120h AerialArt – Level 1

120h AerialArt – Level 1
120h AerialArt – Level 1

To Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλεί να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «120h AerialArt – Level 1».
Σκοπός του παρόντος προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να εξασκηθούν στην εναέρια τέχνη με τη χρήση ειδικής αιώρας AerialSling. Να βελτιώσουν την καλλιτεχνική τους έκφραση, την αθλητική και τη φυσική τους κατάσταση, τις δεξιότητες τους σε σχέση με τις ασκήσεις και τη χαλάρωση στον αέρα ενάντια στη βαρύτητα με την ειδική χρήση αιώρας. Παράλληλα να γνωρίσουν και να εξασκηθούν σε πρακτικές και διαφορετικής ποιότητας εναέριες κινήσεις με ροή, ρουτίνες και χορογραφίες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: 
• Σε επαγγελματίες του χορού, των τεχνών, της άσκησης, της yoga, του pilates, της φυσικής κατάστασης, του αθλητισμού και δασκάλους της δημιουργικής κίνησης.
• Σε απόφοιτους Πανεπιστημίου/ΤΕΙ/ΚΕΚ/ΙΕΚ της ημεδαπής και της αλλοδαπής με σχετική εμπειρία.
• Σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εμπειρία.
• Σε φοιτητές Πανεπιστημίου/ΚΕΚ/ΙΕΚ (για τους φοιτητές/τριεςτου Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Π.Θ. ισχύει σύμφωνα με ΦΕΚ 1409/τ.Β΄/15.04.2020) με σχετική εμπειρία.
Διάρκεια: 120 ώρες (4 μήνες)
Επιστημονική υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος και βασική εκπαιδεύτρια είναι η κα. Ζαφειρούδη Αγλαΐα, Ε.Ε.Π. ΤΕΦΑΑ του Π.Θ.
Μάθε περισσότερα εδώ: https://learning.uth.gr/120-hours-aerial-art-level-1/