Υπηρεσιακό Σημείωμα Τεχνικής Υπηρεσίας

Υπηρεσιακό Σημείωμα Τεχνικής Υπηρεσίας
Υπηρεσιακό Σημείωμα Τεχνικής Υπηρεσίας

Στα πλαίσια λήψεως μέτρων ασφαλείας κατόπιν της πρόσφατης θεομηνίας Daniel καθώς και της Πρυτανικής απόφασης να παραμείνουν κλειστά τα κτίρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέχρι να ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:     
 

  1. Δεν πρέπει να εισέρχεσθε στους χώρους των γραφείων ή να λειτουργήσετε τον εργαστηριακό σας εξοπλισμό, πριν το έλεγχο του κλιμακίου ειδικών επιστημόνων και του ειδικού συνεργείου ελέγχου μέσης ή/και χαμηλής τάσης. Ένας τέτοιος έλεγχος  επιβάλλει την πιστή τήρηση βασικών κανόνων, προϋποθέσεων και μέτρων ασφαλείας που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία και τα αντίστοιχα πρότυπα (KEHE, ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ HD 60364) και πραγματοποιείται μόνο από πιστοποιημένους αδειούχους επιστήμονες.
  2. Η είσοδος στα δημόσια επιστημονικά εργαστήρια και γενικά στους χώρους των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το αρμόδιο προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας πρέπει να είναι απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου.

Συμπερασματικά, μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα ενημερωθείτε για την επιστροφή στους χώρους εργασίας σας  από την αρμόδια υπηρεσία.

 

Ο ΑΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
MSc Μηχανολόγος Μηχανικός