Πρόσκληση στο Διαδικτυακό Συνέδριο για το Έργο Alga4Fuel&Aqua

Πρόσκληση στο Διαδικτυακό Συνέδριο για το Έργο Alga4Fuel&Aqua
Πρόσκληση στο Διαδικτυακό Συνέδριο για το Έργο Alga4Fuel&Aqua

Το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εταίρος του Έργου με τίτλο Alga4Fuel&Aqua που υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) - κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-01580, σας προσκαλεί στο τελικό συνέδριο του έργου Alga4Fuel&Aqua το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:00.

Προσκαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συνέδριο να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
φόρμας εγγραφής (https://forms.gle/bnrxxRAzrfhLmPEr8)
Εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 28.09.2022 και ώρα 14.00.
Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει μια σειρά θεματικών ομιλιών στις οποίες θα παρουσιαστούν συνοπτικά τα συνολικά αποτελέσματα του έργου από τους εταίρους του Έργου και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Καθηγητή Νικόλαο Κατσούλα.
Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα σας αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το ενημερωτικό υλικό του συνεδρίου, τα στοιχεία σύνδεσης και σχετικές οδηγίες. Συνημμένα θα βρείτε την Πρόσκληση και το Πρόγραμμα του Τελικού Συνεδρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Έργου: www.alga4fuel-aqua.eu  
Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.