"Pandemic Conference: What we have learned, what we have to teach"

"Pandemic Conference: What we have learned, what we have to teach"
"Pandemic Conference: What we have learned, what we have to teach"

Το Συνέδριο "Pandemic Conference: What we have learned, what we have to teach" πραγματοποιείται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία (και χρηματοδότηση) με το ΕΛΙΔΕΚ, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Τμήματός μας στο Βόλο (αίθουσα Β1).

Το Συνέδριο έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή ερευνητές από διαφορετικά επιστημονικά πεδία (επιστήμονες υγείας, οικονομολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς, κ.λπ.), με στόχο να αναδείξει τις νεότερες εξελίξεις αλλά και να αποτελέσει πόλο γόνιμης συζήτησης πάνω σε θέματα που αφορούν την πρόσφατη υγειονομική κρίση, την κοινωνία και την οικονομία. Στη θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνονται οι υγειονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και οι επιδράσεις της πρόσφατης πανδημίας πάνω σε όλα τα πεδία της οικονομικής και κοινωνικής σφαίρας. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://pandemic.econ.uth.gr

Η υποβολή περιλήψεων για παρουσιάσεις στο Συνέδριο παραμένει ανοιχτή. Στην παραπάνω ιστοσελίδα μπορείτε επίσης να υποβάλετε την περίληψη μιας εργασίας την οποία θα θέλατε να παρουσιάσετε στο Συνέδριο. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την περίληψη στο email: zachilas [at] uth.gr (zachilas[at]uth[dot]gr)