Δοκιμαστική περίοδος και διοργάνωση σεμιναρίου (workshop) στη χρήση της πλατφόρμας JoVE

Κτίριο Κεντρικής Βιβλιοθήκης
Κτίριο Κεντρικής Βιβλιοθήκης

Από την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και για διάστημα ενός μήνα (μέχρι 10/5/2024) η online πλατφόρμα εκπαιδευτικού υλικού σε μορφή βίντεο JoVE (https://www.jove.com/) θα είναι διαθέσιμη για δοκιμαστική χρήση από όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (η πρόσβαση στη JoVE θα γίνεται με αναγνώριση IP όπως και στις υπόλοιπες ηλεκτρονικές πηγές της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του ΠΘ).

Παράλληλα την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 διοργανώνεται ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο (workshop) για τους διδάσκοντες και τους ερευνητές του ΠΘ στο οποίο θα παρουσιαστούν τα περιεχόμενα και οι λειτουργίες της πλατφόρμας JoVE. H γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η αγγλική και η έναρξή του θα πραγματοποιηθεί την 11 π.μ. της 11/04/2024. Το φυλλάδιο με τις πληροφορίες και το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://upload.users.uth.gr/files/JoVE Campus Trial University of Thessaly.pdf

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο (workshop) απαιτείται εγγραφή με συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε εδώ: Registration_University of Thessaly_ JoVE Campus Trial Workshop 11.04.2024 (για την εγγραφή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ιδρυματικό σας email της μορφής ..... [at] uth.gr ([dot][dot][dot][dot][dot][at]uth[dot]gr))

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΘ