Ανακοίνωση Τουρνουά Πινγκ Πονγκ Εργαζομένων Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ανακοίνωση Τουρνουά Πινγκ Πονγκ Εργαζομένων Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Ανακοίνωση Τουρνουά Πινγκ Πονγκ Εργαζομένων Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα (Συγκρότημα Γαιόπολις), στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων  διεξάγει  τουρνουά πινγκ πονγκ για όλους τους εργαζόμενους (εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι (εκπαιδευτικοί και διοικητικοί) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που θέλουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά Επιτραπέζιας αντισφαίρισης να δηλώσουν συμμετοχή  στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής καθημερινά από 09:00εως 14:00 ή στο τηλ.2410684347 ή στο κιν.6947521370 (υπεύθυνος Μπούτλας  Γιώργος) ή στο  email: boutlas [at] teilar.gr (boutlas[at]teilar[dot]gr).

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη  20-10-2020, στις 12:00 το μεσημέρι και το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων καθώς και στα email των συμμετεχόντων.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22-10-2019 στις 16:00μμ έως 18:00μμ, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα (Συγκρότημα Γαιόπολις). 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν δική του ρακέτα σε διαφορετική περίπτωση θα χορηγηθεί από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής.
Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Γ΄ΦΑΣΗΣ.pdf  της ΓΓΑ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής http://sports.teilar.gr/