3ο Διεθνές Συνέδριο ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. για την Πυροπροστασία των Κατασκευών

3ο Διεθνές Συνέδριο ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. για την Πυροπροστασία των Κατασκευών
3ο Διεθνές Συνέδριο ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. για την Πυροπροστασία των Κατασκευών

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ

3ο  ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΙΠΥΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

  

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής με χαρά σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΛΙΠΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ στις 5 & 6 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

 

Η εξαετής σχεδόν εμπειρία εφαρμογής του ΠΔ 41/2018, οι καταστροφικές πυρκαγιές του 2023, ο Νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον Δασικών Εκτάσεων, ανέδειξε την ανάγκη αναθεώρησης πολλών σχεδίων και πρακτικών.

 

Στο Συνέδριο, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για το τι πρέπει να γίνει και θα τεθούν ερωτήματα, για απαντήσεις, προς την Πολιτεία και τις Αρχές, που θα είναι παρούσες.

 

Θα γίνουν ομιλίες σχετικές με προγράμματα εκπαίδευσης με τα οποία θα αναβαθμισθεί το επίπεδο κατανόησης των θεμάτων Πυροπροστασίας των Κατασκευών και η ευαισθητοποίηση των Ενδιαφερομένων Μερών (δηλαδή Τεχνικών Υπηρεσιών Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, των Εκπαιδευτικών και Νοσοκομειακών Εγκαταστάσεων, όλου του Τεχνικού Κόσμου κλπ.).

 

Θα αναδειχθούν οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η επιστημονική και τεχνική κοινότητα, όπως επίσης ο Κατασκευαστικός Τομέας στο σύνολό του, στον τομέα της πυροπροστασίας, σε συνδυασμό με άλλες απαιτήσεις, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας, η αειφορία, το design κλπ.

 

Έχει καταβληθεί έντονη προσπάθεια επιλογής ομιλητών και ομιλιών με τις οποίες θα απαντηθούν πλήθος ερωτημάτων που έχουν φθάσει στο ΕΛΙΠΥΚΑ και άλλων  που έχουν διατυπωθεί δημόσια, με έμφαση στο Εφαρμοστικό Μέρος του όλου Κανονιστικού Πλαισίου.

 

Στον κάτωθι σύνδεσμο μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο Συνέδριο.

https://eve.elipyka.org/registrastion-conf-2024/

 

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας έως 06/03/2024 & επωφεληθείτε από τις Early Bird εκπτώσεις!

 

Περιμένουμε λοιπόν να σας καλωσορίσουμε στο Συνέδριό μας ενώ σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση.