2ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 2ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο ΠΘ
 2ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο ΠΘ

Το αναβληθέν, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, 2ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο "Ιπποκράτης" στην έδρα του Τμήματος Ιατρικής "Βιόπολις".

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνέχεια των εκδηλώσεων για την "Αέναη Επιστροφή του Ιπποκράτη στη Λάρισα", οι οποίες συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο "Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα" και τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας "Ο Ιπποκράτης".

Το συνέδριο είναι ελεύθερο στο κοινό και εστιάζει στο άνοιγμα του Τμήματος Ιατρικής στην κοινωνία της Θεσσαλίας και την Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Στις θεματικές του ενότητες εντάσσονται συχνά, σοβαρά ιατρικά προβλήματα, με στόχευση στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, αλλά και τις σύγχρονες θεραπευτικές στρατηγικές, καθώς και στην αντικειμενική ιατρική πληροφόρηση.

Το συνέδριο γίνεται paper free και plastic free, και θα αποφευχθεί η χρήση έντυπου και πλαστικού υλικού ως ένδειξη της αφοσίωσης του Τμήματος Ιατρικής στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του συνεδρίου και οδηγίες εγγραφής. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου, θα σταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες στο mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους στο συνέδριο.

 
http://meduth.online/2ipokrateio/