ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023 ΕΝΑΡΞΗ 1/11/2022

Για την έναρξη της Π.Α. περιόδου 1/11/2022 - 30/04/2022 θα πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής των Συμβάσεων εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να «κατεβάσουν» την επισυναπτόμενη στην παρούσα Ανακοίνωση «Σύμβαση» ανάλογα με το φορέα (Ιδιωτικός ή Δημόσιος) και να ακολουθήσουν άμεσα την εξής διαδικασία:

1.       Να εκτυπωθεί σε 4 έγχρωμα αντίγραφα (όσοι και οι υπογράφοντες).

2.       Να γραφεί σε όλα τα αντίγραφα, στα κατάλληλα κενά, το ονοματεπώνυμο του φοιτητή και το όνομα πατρός του.

3.       Να υπογραφούν όλα τα αντίγραφα, στο κατάλληλο κενό (διακεκομμένη γραμμή στο τέλος της Σύμβασης), από τον φοιτητή.

4.       Να προσκομιστούν στο Φορέα Απασχόλησης  για συμπλήρωση των στοιχείων του και υπογραφή από τον νόμιμο εκπρόσωπό του.

5.       Κατόπιν να κατατεθούν όλα τα αντίγραφα στη Γραμματεία (κ. Καραγκόγκος Φ.), είτε διά ζώσης είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς έως την ΔΕΥΤΈΡΑ 24/10

6.       Τέλος, αφού υπογραφούν από τον Αντιπρύτανη - Πρόεδρο του Συμβουλίου Ένταξης, παραλαμβάνετε 2 αντίγραφα από τη Γραμματεία κατόπιν σχετικής Ανακοίνωσης, είτε διά ζώσης είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς. Ένα αντίγραφο είναι για τον φοιτητή και ένα αντίγραφο να προσκομιστεί ΑΜΕΣΑ στο Φορέα Απασχόλησης τουλάχιστον 3-4 ημέρες ΠΡΙΝ την έναρξη της Π.Α.

 

Οι φοιτητές που δεν χρειάζεται να υπογράψουν συμβάσεις (δημόσιοι υπάλληλοι σε συνεννόηση με το Νοσοκομείο), δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν την ανωτέρω διαδικασία αλλά να αρχίσουν άσκηση την καθορισμένη ημερομηνία με λήξη την καθορισμένη ημερομηνία.

 

Παράκληση για την προσεκτική ανάγνωση των οδηγιών, την πιστή εφαρμογή τους και την έγκαιρη ανταπόκρισή σας.

 

Η Υπεύθυνη της Πρακτικής Άσκησης

Λαχανά Ελένη