Θερμές ευχαριστίες στο γαλλόφωνο βιβλιοπωλείο ‘‘Le livre ouvert’’ και στους φοιτητές/φοιτήτριες που συμμετείχαν στις δράσεις του μαθήματος Γαλλικής Γλώσσας!

  • Θερμές ευχαριστίες προς το γαλλόφωνο βιβλιοπωλείο ‘‘Le livre ouvert’ και τις φοιτήτριες και τους φοιτητές
    Θερμές ευχαριστίες προς το γαλλόφωνο βιβλιοπωλείο ‘‘Le livre ouvert’ και τις φοιτήτριες και τους φοιτητές
  • Θερμές ευχαριστίες προς το γαλλόφωνο βιβλιοπωλείο ‘‘Le livre ouvert’ και τις φοιτήτριες και τους φοιτητές
    Θερμές ευχαριστίες προς το γαλλόφωνο βιβλιοπωλείο ‘‘Le livre ouvert’ και τις φοιτήτριες και τους φοιτητές

Επέλεξα την 12η Ιουλίου, επέτειο κοιμήσεως του Αγίου Παισίου, ενός αγίου που κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές πολλών φοιτητών (https://www.foititikanea.gr/%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%… και https://gerontesmas.com/2010/10/%CE%B3%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%80%C…) και αποτελεί για μένα πνευματικό καθοδηγητή, προκειμένου να ευχαριστήσω τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα γαλλικής γλώσσας για πανεπιστημιακούς σκοπούς που πραγματοποίησα το εαρινό εξάμηνο. 
Το ενδιαφέρον και η αγάπη τους για τη γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό με οδήγησε στο να προτείνω δράσεις που συνέβαλαν πέρα από την ανάπτυξη των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων στην ανάπτυξη της διαπολιτισμικής τους ικανότητας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο γαλλόφωνο βιβλιοπωλείο ‘‘Le livre ouvert’’, στην αγαπητή ιδιοκτήτρια κ. Κατερίνα Ψαράκη και στην εξαίρετη σύμβουλο κ. Μαντώ Βασιλοπούλου που είναι πάντα στο πλευρό μας για την ευγενική προσφορά τεσσάρων βιβλίων προκειμένου να βραβευτούν οι φοιτητές των οποίων τα βίντεο ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία, την αισθητική και το ενδιαφέρον των πολιτισμικών στοιχείων που παρουσίασαν!
Ευχαριστώ θερμά και τις Γαλλίδες φοιτήτριες Ερασμους για τα όσα μοιράστηκαν μαζί μας για τις σπουδές, τη ζωή τους στη Γαλλία και τη ζεστή παρουσία τους στη βράβευση! 
Επιτρέψτε μου κλείνοντας να ευχηθώ από καρδιάς οι διδαχές του Αγίου περί καλών λογισμών, φιλότιμου, Θείας δικαιοσύνης (https://gerontesmas.com/2011/07/%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE…) να αποτελέσουν τροφή για σκέψη για όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, περίοδο που έχουμε όλοι τη δυνατότητα να κάνουμε τον απολογισμό της ακαδημαϊκής χρονιάς που ολοκληρώθηκε και να σχεδιάσουμε την νέα που έρχεται θέτοντας στόχους που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του γνωστικού μας επιπέδου και της πνευματικής μας καλλιέργειας !!!
 

Δρ. Αδαμαντία Κάκαρη

ΕΕΠ Γαλλικής Γλώσσας

Παν/μίου Θεσσαλίας