Προκήρυξη εκλογών - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις των εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στην Εφορεία της Φοιτητικής Εστίας

Φοιτητική Εστία Λάρισας
.

Με απόφαση της Πρόεδρου της Εφορείας της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκηρύσσουμε εκλογές για την ανάδειξη δύο αιρετών εκπροσώπων των φοιτητών/τριών στην Εφορεία Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τις πόλεις Λάρισας και Καρδίτσας, με ετήσια θητεία.

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών/τριών εκλέγονται από το σύνολο των διαμενόντων στις Εστίες, με ενιαίο ψηφοδέλτιο και άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία που διεξάγεται αντίστοιχα για τον/την κάθε εκπρόσωπο στις δύο πόλεις (Λάρισα - Καρδίτσα).

Καλούνται οι φοιτητές/τριες που διαμένουν στη Φοιτητική Εστία (σε Λάρισα και Καρδίτσα) και ενδιαφέρονται να εκλεγούν στη θέση του/της εκπροσώπου των φοιτητών/τριών στην Εφορεία της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στο Αυτοτελές Τμήμα Σίτισης και Στέγασης (Λάρισα).

Ι. Ημερομηνία καταληκτικής υποβολής υποψηφιοτήτων την Τρίτη 01-03-2022 και ώρα 14:00

ΙΙ. Ημερομηνία διεξαγωγής των κληρώσεων για τη συγκρότηση των Εφορευτικών Επιτροπών, την Τετάρτη 09-03-2022 και ώρα 12.00

ΙΙΙ. Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την Τρίτη 22-03-2022 και ώρες 09:00 έως 16:00