Προκήρυξη διαγωνισμού αφίσας από τον ΕΣΔ του Π.Θ. με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Προκήρυξη διαγωνισμού αφίσας από τον ΕΣΔ του Π.Θ. με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου
Προκήρυξη διαγωνισμού αφίσας από τον ΕΣΔ του Π.Θ. με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Ο Ενιαίος Σύλλογος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει μεγάλο διαγωνισμό αφίσας για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει με αφορμή τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, ΥΔ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και όλοι οι εργαζόμενοι, μέλη ΔΕΠ, διοικητικοί συμπεριλαμβανομένων των συμβασιούχων. Μπορεί να κατατεθεί και έργο με συνεργασία φοιτητών ή συνεργασία εργαζομένων. Δεν επιτρέπεται η συνεργασία φοιτητών με εργαζόμενους.

Θα υπάρχουν 2 μεγάλα (πρώτα) βραβεία και έπαινοι.
Το 1ο θα δοθεί σε φοιτητή ή ομάδα φοιτητών (200 ευρώ δωροεπιταγή από καταστημα βιβλίων ή/και ηλεκτρονικών ειδών) και το 2ο θα δοθεί σε εργαζόμενο ή ομάδα εργαζομένων (100 ευρώ δωροεπιταγή από καταστημα βιβλίων ή/και ηλεκτρονικών ειδών)
Θα δοθούν και έπαινοι στις 2ες και 3ες θέσεις με κάποιο συμβολικό δώρο.

Η αφίσα μπορεί να είναι μεγέθους Α3 ή Α2 και πρέπει να έχει τουλάχιστον την ενδειξη του "50 χρόνια", να είναι εμφανές ότι μιλάει για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, και να υπάρχει η ένδειξη
Εκδήλωση 15 Νοέμβρη 2023 (η ακριβής ημερομηνία θα οριστοκοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών), Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
Να προβλεφθεί χώρος για την ώρα και τον τόπο της εκδήλωσης.
Ενδεικτικά: 19:00, Αμφιθέατρο Συνεδριακού κέντρου Γαιόπολις (θα οριστοκοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών)

Η επιτροπή του διαγωνισμού θα είναι τριμελής και θα αποτελείται από συναφείς ειδικότητες καθηγητών ή/και φοιτητών μας. Τα ονόματα της επιτροπής θα ανακοινωθούν το συντομότερο.

Τα βραβεία θα ανακοινωθούν μεταξυ 10-12/11/2023. Ολα τα έργα θα εκτεθούν την ημερα της εκδήλωσης όπου θα δοθούν και τα βραβεία.

Προθεσμίες υποβολής: Από 20/10/2023 έως και 6/11/2023 11:59μμ

Η υποβολή θα γίνεται με αποστολή στα e-mail του ΔΣ: vkatsardi [at] uth.gr (vkatsardi[at]uth[dot]gr)   &    mvrahnak [at] uth.gr (mvrahnak[at]uth[dot]gr) 
Το όνομα του/της διαγωνιζόμενου/ης καθώς και της ιδιότητάς του/της πρέπει να είναι ευκρινές και εμφανές στο μήνυμα του e-mail.
Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ομάδων.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες!

Εκ μέρους του ΕΣΔ ΠΘ,
Η πρόεδρος                             Ο γραμματέας
Βανέσσα Κατσαρδή                  Μιχάλης Βραχνάκης