Père Noël secret

  • Père Noël secret
    Père Noël secret
  • Père Noël secret
    Père Noël secret
  • Père Noël secret
    Père Noël secret

"Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους φοιτητές του ΠΤΔΕ, Ιωάννη Κούλη, Μαρκέλλα Κουφιδάκη, Παναγιώτη Μανίκα, Ιωάννα Πανταζή, Αρχοντία Τσίρκα, Ζωγραφούλα-Ειρήνη Τσιώλη που, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε, οργάνωσαν επιτυχώς τον κρυφό Άγιο Βασίλη (Père Noël secret), ανταλάσσοντας δώρα  στο πλαίσιο του μαθήματος γαλλικής γλώσσας για ακαδημαϊκούς σκοπούς! 
Η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός τους  με γέμισαν ελπίδα,  επιβεβαιώνοντας ότι η ουσιαστική επικοινωνία φοιτητών-διδασκόντων γεννά όμορφους καρπούς και ότι οι διδάσκοντες αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των φοιτητών μας,  τους εμπιστευόμαστε και τους υποστηρίζουμε ποικιλοτρόπως, προκειμένου να ανελιχθούν σε όλα τα επίπεδα (γνωστικό,  συναισθηματικό, κοινωνικό, πνευματικό)!
Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις όμορφες στιγμές που βιώσαμε στις 17.12, ημέρα της γιορτής του Αγίου Διονυσίου (Αγίου της συγγνώμης), εύχομαι σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Παν/ίου μας, ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, να βρούμε τη δύναμη να κάνουμε χώρο στις καρδιές μας, να συν-χωρέσουμε όσους μας δυσκολεύουν, να αγωνιστούμε με αγάπη και ανιδιοτέλεια για το καλύτερο, να παλέψουμε για το ακατόρθωτο...να βιώσουμε, με άλλα λόγια, το βαθύτερο νόημα της γέννησης του Σωτήρος Χριστού! 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΤΟΕ, καθηγητή κ. Κεβόρκ και όλα τα μέλη του, που μας ενέπνευσαν στολίζοντας χριστουγεννιάτικα το κτήριο, που επιμελούνται άοκνα τους χώρους του και ικανοποιούν άμεσα όλες τις ανάγκες μας!  
Καλά Χριστούγεννα από καρδιάς!!!
Δρ. Αδαμαντία Κάκαρη
ΕΕΠ Γαλλικής"