Την Τετάρτη 8/9/21, η ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε στην εκδήλωση για τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος WRC esports, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Στην εκδήλωση, η ομάδα Κένταυρος παρουσίασε το αγωνιστικό μονοθέσιο με το οποίο συμμετείχε στους διαγωνισμούς Formula Student, και συγκεκριμένα στην Αυστρία και Ουγγαρία όπου πέτυχε την 4η θέση στο αγώνισμα του σχεδιασμού.
Η ομάδα προσέλκυσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, αλλά και επαγγελματίες του χώρου του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τους τελευταίους να θέτουν τις βάσεις για συνεργασία και διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων στο μέλλον.
Τα μέλη του Κενταύρου εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για το ότι, μετά από τόσο καιρό αποχής λόγω της πανδημίας, η ομάδα συμμετείχε στην σημαντική εκδήλωση του Rally Acropolis, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να προωθήσει τις δραστηριότητές της.
Τα μέλη της ομάδας ευχαριστούν ολόψυχα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη του απαιτητικού εγχειρήματός τους και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το PICK Πάτρας, στις 18-19/09/2021.
Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν από την πραγματοποίηση του θεμελιώδους για την Κυκλαδική ιστορία και αρχαιολογία συνεδρίου «Κέα – Κύθνος: Ιστορία και Αρχαιολογία» που είχε διεξαχθεί στα δύο νησιά το έτος 1994. Χάρη στη δημοσίευση των… περισσότερα