Μαζί μια αγκαλιά

 • Μαζί μια αγκαλιά
  Μαζί μια αγκαλιά
 • Μαζί μια αγκαλιά
  Μαζί μια αγκαλιά
 • Μαζί μια αγκαλιά
  Μαζί μια αγκαλιά
 • Μαζί μια αγκαλιά
  Μαζί μια αγκαλιά

Το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Φροντίδα Τραύματος και Ασφάλεια Ασθενή του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. συμμετείχε στη δράση "Μαζί μια αγκαλιά" του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

 

Η συμμετοχή του Εργαστηρίου κατά το διάστημα 11-13 Μαΐου αφορούσε στον Εγγραμματισμό Ψηφιακής Υγείας και την ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες της εφαρμογής myHealth Mobile App, τη διαχείριση άυλων συνταγών και παραπεμπτικών, την έκδοση ιατρικών βεβαιώσεων και αποτελεσμάτων εξετάσεων διαγνωστικών κέντρων, τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων και δεδομένων των προστατευόμενων μελών, τις δυνατότητες e-Ραντεβού, τη διαλειτουργικότητα με το Μητρώο Παιδικού Εμβολιασμού, καθώς και ειδοποιήσεις προληπτικής ιατρικής, όπως η μαστογραφία.

 

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά και υποστήριξη τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κα. Νίκη Τσούμα και τον κο. Ματσουκά Σταύρο  Διευθυντή Τεχνικής Υποστήριξης.

Ήταν  μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες εκδήλωση για τους πολίτες της Λάρισας.