Κώστας Πηλιούνης: «Novo Nordisk, Europe’s most valuable company»

Κώστας  Πηλιούνης: «Novo Nordisk, Europe’s most valuable company»
Κώστας Πηλιούνης: «Novo Nordisk, Europe’s most valuable company»

«Πρόσκληση σε διάλεξη που διοργανώνουν το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας»

 
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών «Ευέλικτες Μέθοδοι Διοίκησης» και «Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν διάλεξη, με θέμα:

«Novo Nordisk, Europe’s most valuable company»

με ομιλητή τον κ. Κώστα Πηλιούνη, Καθηγητή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Rome Business School.

Ο κ. Πηλιούνης υπήρξε για σειρά ετών υψηλόβαθμο στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας, με εμπειρία σε ηγετικές θέσεις της Δανέζικης πολυεθνικής Novo Nordisk. Από το 1987 έως το 2017 υπήρξε επικεφαλής της Novo Nordisk σε διάφορες περιοχές, συγκεκριμένα στην Μέση Ανατολή – Αφρική, στην Ισπανία – Πορτογαλία, και στην Ιταλία – Ελλάδα – Κύπρο – Μάλτα, καθώς και επικεφαλής Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των Διεθνών Λειτουργιών της εταιρείας. Από το 2017 έχει ιδρύσει την PNValue, μια επενδυτική και συμβουλευτική εταιρεία που εστιάζει σε νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο φροντίδας υγείας. Επίσης, διδάσκει στο Rome Business School.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 13:00 στην Αίθουσα 1 στο Κτήριο Διοίκησης Επιχειρήσεων – Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γαιόπολις), Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρίκαλων, Λάρισα.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (τηλ: 2410-684708, msc-agile [at] uth.gr, secr.mba [at] uth.gr).