Κεχαγιά Πολυξένη¨Child Sex Tourism: Ανάλυση του Ζητήματος και Διερεύνηση Τουριστικού Μοντέλου

Κεχαγιά Πολυξένη¨Child Sex Tourism: Ανάλυση του Ζητήματος και Διερεύνηση Τουριστικού Μοντέλου
Κεχαγιά Πολυξένη¨Child Sex Tourism: Ανάλυση του Ζητήματος και Διερεύνηση Τουριστικού Μοντέλου

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η    Σ Χ Ο Λ Η

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΤΜΧΠΠΑ)
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΤΟΕ)
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ + ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ (ΤΠ+ΔΜΒ)
ΔΠΜΣ 'ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ'
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΜΧΠΠΑ, του ΤΟΕ και του ΤΠ+ΔΜΒ 'Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού' έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη διάλεξη της: κ. Κεχαγιά Πολυξένης με τίτλο: Child Sex Tourism: Ανάλυση του Ζητήματος και Διερεύνηση Τουριστικού Μοντέλου την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 στο Ms-Teams.
 

Παρακαλώ προκειμένου να συνδεθείτε στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://teams.microsoft.com/l/team/19%3AQLR-G3BA5YO0wTRej0XP6pheN2ckwLAa7V-CuNThhHI1%40thread.tacv2/conversations?groupId=d97e52ed-72f0-45be-a164-6366767e8862&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα για την κ. Κεχαγιά:
Η Δρ. Κεχαγιά Πολυξένη είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (BSc) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Οικονομική (MSc)του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. To 2018 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ (PhD) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το 2022 ολοκλήρωσε τη μεταδιδακτορική της έρευνα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει πιστοποιημένη άριστη γνώση σε τέσσερις ξένες γλώσσες (αγγλική, ιταλική, ισπανική και γαλλική).
Στα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται οι άμεσες ξένες επενδύσεις, οι αναπτυσσόμενες χώρες, η οικονομική μεγέθυνση, οι διεθνείς ροές κεφαλαίων, η παιδική εργασία κι η τρομοκρατία. Η διδακτική της εμπειρία περιλαμβάνει αυτοδύναμη διδασκαλία ως ακαδημαϊκή υπότροφος από το 2019 έως σήμερα. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά με κριτές κι έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή συνέδρια. Είναι ενεργό μέλος σε επιτροπές κριτών σε συνέδρια και περιοδικά στην Ελλάδα και το ερευνητικό της έργο έχει λάβει περισσότερες από 140 ετεροαναφορές.