Καλή χρονιά από το Φεστιβάλ Πάου 2021

Καλή χρονιά από το Φεστιβάλ Πάου 2021
Καλή χρονιά από το Φεστιβάλ Πάου 2021

Ευχές, Ελπίδες, Έμπνευση…Καλή χρονιά από το Φεστιβάλ Πάου 2021 με μνήμη καλοκαιριού μέσα από το τραγούδι Summertime https://youtu.be/xQYfYO__zcQ

(ολόκληρη τη συναυλία των Μουσικών Συνόλων ΠΘ, μπορείτε να την παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη, στο λινκ: https://youtu.be/fgd3OW8QFLc)

Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πάου, μαγνητοσκοπήθηκαν και θα αναρτηθούν στο κανάλι του Φεστιβάλ, paufestival uth .

Ένας σύντομος απολογισμός:

Το φετινό Φεστιβάλ Πάου 2021, με στόχο πάντα την μουσική επικοινωνία και μόρφωση, πραγματοποιήθηκε την περίοδο 22 με 28 Αυγούστου, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Στις φετινές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, φιλοξενήθηκαν οι Ross Daly, Κέλλυ Θωμά, Mayu Shviro, Kemal Dinc, Γιώργος Τοσικιάν, Δημήτρης Δεμίρης, Νίκος Βιρτσιώνης και Δημήτρης Κούντουρας.

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων δημιουργικής έκφρασης, πραγματοποιήθηκαν ακόμη, δύο πολύ ενδιαφέρουσες διαλέξεις: «Γράμματα στα τραγούδια και τραγούδια στα γράμματα» από την επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Μάρθα Βασιλειάδη και «Αντιφάσεις και βεβαιότητες στη σύγχρονη πανδημία» από τον καθηγητή Πνευμονολογίας, πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη.

Ευχαριστoύμε θερμά όλες τις εθελοντικές ομάδες των φοιτητών και αποφοίτων των Μουσικών Συνόλων ΠΘ, καθώς και τους συνεργάτες εθελοντές που υποστηρίζουν και εμψυχώνουν το φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε επίσης τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν να συμμετέχουν.

Ευχαριστούμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και τους επισκέπτες που υποστήριξαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε την Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την οικονομική υποστήριξη και την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε τέλος το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη.

Ευχόμαστε η τέχνη πάντα να μας δίνει έμπνευση και θέληση για ζωή.

Εκ μέρους της ομάδας εργασίας του Φεστιβάλ Πάου /paufestival.uth.gr

Μαρία Θωίδου (καλλιτεχνική διεύθυνση)