INVEST 2021 Winter School

INVEST 2021 Winter School
INVEST 2021 Winter School

Σε συνέχεια του επιτυχημένου Summer School που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου INVEST Innovations of Regional Sustainability: European University Alliance, με τη συμμετοχή των Πανεπιστημίων Slovak University of Agriculture in Nitra (Slovakia), University of Agribusiness and Rural Development (Bulgaria), University of Thessaly (Greece), Karelia University of Applied Sciences (Finland), Van Hall Larenstein University of Applied Sciences (the Netherlands), το Ίδρυμά μας διοργανώνει το INVEST 2021 Winter School.
Αντικείμενο του Winter School είναι “Use of Artificial Intelligence to support regional sustainable development” και απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές που βρίσκονται στο δεύτερο έτος σπουδών, αλλά και σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, με προαπαιτούμενο συμμετοχής την επαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και την όρεξη για απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: (1) περίοδο τριών εβδομάδων [18/10 - 07/11/2021] όπου θα λάβουν χώρα προπαρασκευαστικές διαλέξεις (σε σύγχρονη και ασύγχρονη μορφή) και team-building δραστηριότητες, (2) περίοδο μιας εβδομάδας όπου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από εμπειρογνώμονες καθώς επίσης και το hackathon [08-15/11/2021] και (3) τριήμερο [16-18/11/2021] όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική ολοκλήρωση και η υποβολή των εκθέσεων από τους φοιτητές. Επισημαίνεται ότι όλες οι δράσεις του Winter School θα πραγματοποιηθούν online και δεν υπάρχουν δίδακτρα συμμετοχής.
Με μεγάλη δε χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι το Keynote Lecture θα δώσει η διακεκριμένη και εκλεκτή συνάδελφος, Δρ. Χατζηγεωργίου Άρτεμις, Καθηγήτρια του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Π.Θ.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε σ’ αυτή την σημαντική και πολύτιμη δράση απόκτησης γνώσης και εμπειριών. Προς τούτο παρακαλούμε όπως βρείτε τη σχετική ενημερωτική σελίδα με την αίτηση συμμετοχής σε αυτό το σύνδεσμο: 
https://www.invest-alliance.eu/en/Home/FormRegistration....
Να επισημάνουμε ότι το Winter School, βάσει και της υπ. αριθμό 254/25-6-2021 απόφασης της Συγκλήτου του Ιδρύματος, αποδίδει 5 ECTS, όπου δύναται να αναγνωριστούν - προσμετρηθούν από το εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών που παρακολουθεί ο κάθε φοιτητής. 
Νικόλαος Σαμαράς
Καθηγητής Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων
Επιστημονικά Υπεύθυνος του Έργου INVEST – European Universities