Η Φάρσα του Άι Βασίλη / Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τρίκαλα 2015)

Η Φάρσα του Άι Βασίλη / Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τρίκαλα 2015)
Η Φάρσα του Άι Βασίλη / Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τρίκαλα 2015)

«Η φάρσα του Άι Βασίλη», ηχογραφήθηκε το 2014, κυκλοφορεί σε cd σε παραγωγή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και  διατίθεται από το Βιβλιοπωλείο των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων ΠΘ (bookshop.uth.gr).

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη ιστορία της Μαρίας Αναστασίου, με χιουμοριστικά στοιχεία, ανατροπές και μπερδέματα. Οι πέντε ζουζουνιάρες νεραΐδες Λόλι, Πόλι, Μόλι, Νόλι και Ζόλι προσπαθούν να μπερδέψουν τον Αι Βασίλη αλλά…

Μέλη των Μουσικών Συνόλων του ΠΘ, σε φωνητική διδασκαλία και εμψύχωση της Μαρίας Θωίδου, υπεύθυνης των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ζωντανεύουν τους χαρακτήρες του έργου μιλώντας, τραγουδώντας, χορεύοντας στη μουσική του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στην Αίθουσα Θ. Αγγελόπουλος στη Φλώρινα και στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων, το Δεκέμβρη του 2015.

Στο παρακάτω link θα δείτε το βίντεο από τη χριστουγεννιάτικη παράσταση που δόθηκε στα Τρίκαλα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων, σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων:

https://youtu.be/BMpTivyXhgI

Eυχαριστούμε τον απόφοιτο του ΠΘ, Γιώργο Γαργάλα, για το οπτικοακουστικό ντοκουμέντο.

Η αυθόρμητη αυτή καταγραφή, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ξανά την παράσταση,  μεταφέρει τη δροσιά των νιάτων και την νοστιμιά μιας υπέροχης χριστουγεννιάτικης ιστορίας. Απολαύστε την…

 

Καλά Χριστούγεννα!