Εργαλεία και μεθοδολογίες για την εκτίμηση των επιπτώσεων της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, στις ακτές της Ελλάδος.Η συμβολή των γεωφυσικών μεθόδων και τεχνικών στη διαχείριση γεωπεριβαλλοντικών κινδύνων.

Εργαλεία και μεθοδολογίες για την εκτίμηση των  επιπτώσεων της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης,  εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, στις ακτές της  Ελλάδος.
Εργαλεία και μεθοδολογίες για την εκτίμηση των επιπτώσεων της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, στις ακτές της Ελλάδος.

Στα πλαίσια των μαθημάτων του Δ.Π.Μ.Σ. «Σύγχρονες Τεχνολογίες Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Κινδύνων», την 15η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική διάλεξη με τίτλο: «Εργαλεία και μεθοδολογίες για την εκτίμηση των επιπτώσεων της ανόδου της θαλάσσιας στάθμης, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, στις ακτές της Ελλάδος». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από τον Δρ Σεραφείμ Ε. Πούλο, Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και Διευθυντή του Εργαστηρίου Φυσικής Γεωγραφίας. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS (κωδικός συμμετοχής: tyu5c70 ή σύνδεσμος συμμετοχής: εδώ).

https://teams.microsoft.com/dl/launcher/launcher.html?url=%2F_%23%2Fl%2…

Ακολουθεί  σχετική ανακοίνωση

http://upload.users.uth.gr/files/Epistimoniki_Dialexi_S_Poulos.pdf