Ένα διεθνές, εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας, για μια ακόμη φορά στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα. Φοιτητές και Καθηγητές από την Ευρώπη και όχι μόνο, στα Τρίκαλα για μια εβδομάδα.

  • Ένα διεθνές, εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας, για μια ακόμη φορά στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα. Φοιτητές και Καθηγητές από την Ευρώπη και όχι μόνο, στα τρίκαλα για μια εβδομάδα.
    Ένα διεθνές, εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας, για μια ακόμη φορά στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα. Φοιτητές και Καθηγητές από την Ευρώπη και όχι μόνο, στα τρίκαλα για μια εβδομάδα.
  • Ένα διεθνές, εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας, για μια ακόμη φορά στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα. Φοιτητές και Καθηγητές από την Ευρώπη και όχι μόνο, στα τρίκαλα για μια εβδομάδα.
    Ένα διεθνές, εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας, για μια ακόμη φορά στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ στα Τρίκαλα. Φοιτητές και Καθηγητές από την Ευρώπη και όχι μόνο, στα Tρίκαλα για μια εβδομάδα.

Στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2024, θα φιλοξενηθεί  το "Intensive Course in Sport and Exercise Psychology-2024".

Συνολικά 12 καθηγητές με ειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία από τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ελβετία και την Τουρκία, μαζί με 30 φοιτητές μεταπτυχιακού επιπέδου από Βέλγιο, Βραζιλία, Τσεχία, Αίγυπτο, Εσθονία, Φινλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία και Τουρκία πρόκειται να συμμετάσχουν στον εντατικό κύκλο μαθημάτων στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα.

Εδώ και χρόνια, το "Εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων στην Αθλητική Ψυχολογία" φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα του περιεχομένου του και το υψηλό επίπεδο των εισηγητών. Η ιστορία του προγράμματος αυτού, είναι απόδειξη της δέσμευσής του ΤΕΦΑΑ ΠΘ να παρέχει την ίδια εμπειρία και στους φετινούς φοιτητές.

Ειδικοί στον χώρο της Αθλητικής Ψυχολογίας  θα παράσχουν για άλλη μια φορά τις γνώσεις και την καθοδήγησή τους στους συμμετέχοντες για μία εβδομάδα. Πρόκειται για μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να επεκτείνουν το δίκτυό τους και να αλληλεπιδράσουν με μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα άτομα του χώρου της Αθλητικής Ψυχολογίας. Στόχος του προγράμματος είναι αυτό να αποτελέσει μια σημαντική εμπειρία για την επόμενη γενιά αθλητικών ψυχολόγων.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων.