Ελληνικά Γαλακτοκομεία - Ανάπτυξη με όχημα την καινοτομία

Ελληνικά Γαλακτοκομεία - Ανάπτυξη με όχημα την καινοτομία
Ελληνικά Γαλακτοκομεία - Ανάπτυξη με όχημα την καινοτομία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«Επιχειρηματικότητα»
 
Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ομιλιών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιχειρηματικότητα», σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο "Ελληνικά Γαλακτοκομεία - Ανάπτυξη με όχημα την καινοτομία".

Ομιλητής θα είναι ο κύριος Σαράντης Στέλιος, Επικεφαλής Λειτουργιών και Εγκαταστάσεων από την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ (ελληνικά γαλακτοκομεία).

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αίθουσα 5 (1ος όροφος), στο πρώην κτίριο Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, Γαιόπολις, Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων, 41110, Λάρισα), ώρα 20:00, θα έχει διάρκεια μία ώρα και είναι ανοικτή στο κοινό.
   
Σκοπός των ομιλιών του ΔΠΜΣ είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε ζητήματα επιχειρηματικότητας σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των ομιλιών που θα ακολουθήσουν, θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες και στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού.