Εισαγωγή στην κινέζικη μαγειρική

Εισαγωγή στην κινέζικη μαγειρική
Εισαγωγή στην κινέζικη μαγειρική

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλεί στο μάθημα 'Εισαγωγή στην κινέζικη μαγειρική' που διοργανώνει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στις 16:30. Η Κίνα διαθέτει παράδοση αιώνων στη μαγειρική τέχνη. Με τις πρώτες συνταγές να εντοπίζονται έως και 3.000 χρόνια πριν και τον αριθμό των κινέζικων πιάτων να ξεπερνά σήμερα τα 8.000.  H κινέζικη κουζίνα ξεχωρίζει για τη γευστική και αισθητική έμφαση στη λεπτομέρεια, επιτυγχάνοντας απόλυτη ισορροπία σε κάθε πιάτο (γιν και γιάνγκ). Σας καλούμε σε ένα γευστικό ταξίδι για να ανακαλύψετε τα μυστικά της Κινέζικης κουζίνας.  Οι σεφ μας θα σας παρουσιάσουν μέσα από αυτό το μάθημα μαγειρικής μερικές από τις βασικές συνταγές τις Κινέζικης κουζίνας.

🖋 Για την συμμετοχή σας στο μάθημα απαιτείται εγγραφή. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή στο email confucius [at] uth.gr (confucius[at]uth[dot]gr)

🚩 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ενημερωθείτε με νεότερο email για την έγκριση της εγγραφής σας.

💡 Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

📌  Στο κτίριο Τσικρίκη, Γαμβέτα 6- Ιάσονος στον Βόλο.

📍Όλες οι πολιτισμικές δραστηριότητες προσφέρονται δωρεάν σε όλους

Παρακαλούμε μην διαστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μας, για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία χρειαστείτε, 📅 καθημερινά, ⏰ 15:00 - 20:00, στο ☎️ 2421074880 ή στο 📨 confucius [at] uth.gr (confucius[at]uth[dot]gr).