e-Uni Talks «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

e-Uni Talks «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»
e-Uni Talks «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

Τα e-Uni Talks αποτελούν μια πρωτοβουλία του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Λειτουργούν ως ένα σημείο συνάντησης και  ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων μεταξύ φοιτητών, καθηγητών, ειδικών αλλά και του γενικότερου πληθυσμού που επιθυμεί να συμμετάσχει. Κύριος στόχος τους είναι η ενθάρρυνση του εποικοδομητικού διαλόγου για πολυποίκιλα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.
Τα e-UniTalksσυνεχίζουν με διαφορετικό χαρακτήρα από την πρώτη τους εκδήλωση ,η οποία δίνει την σκυτάλη της στην δεύτερη ,με τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»έχοντας ως θεματολογία της το περιβάλλον και τον εθελοντισμό. Μέσα από αυτή την συνάντηση και τις στοχευμένες παρουσιάσεις των ομιλητώνθέτουμε έναν κοινό στόχο ,να αντιληφθούμε την πραγματική σημασία του περιβάλλοντος στις μέρες μας και τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζει, διαμορφώνει και τελικά συνδέει τις ζωές μας. 
Στην αρχή της εκδήλωσης ,η Ευτυχία Πράνταλου ,απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ενεργό μέλος του EnvironmentalPhysiotherapyAssociation (EPA) ,θα μας μιλήσει για την δική της εμπειρία στο «ταξίδι» του εθελοντισμού ,το οποίο την οδήγησε μέχρι την Αφρική. Μέσα από αυτό κατανόησε βαθύτερα τόσο το πραγματικό νόημα της κοινωνικής προσφοράς,όσο και την άμεση σχέση αυτής με το περιβάλλον. 
Στην συνέχεια ,ο Γεώργιος Σταμούλης ,φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρωταθλητής του κλασσικού στίβου ,θα μας παρουσιάσει από την δική του πλευρά την επίδραση του περιβάλλοντος στον αθλητισμό ,αφού ο ίδιος τα τελευταία χρόνια προπονείται κυρίως σε ειδικές εγκαταστάσεις της Αφρικής.
Η εκδήλωση  θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 18:30onlineμέσω της πλατφόρμας MS-Teams.