Βασική χρήση του MS TEAMS και του MS Forms στις εξετάσεις εξ αποστάσεως

Βασική χρήση του MS TEAMS και του MS Forms στις εξετάσεις εξ αποστάσεως
Βασική χρήση του MS TEAMS και του MS Forms στις εξετάσεις εξ αποστάσεως

Στο πλαίσιο υποβοήθησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει workshop με τίτλο "Βασική χρήση του MS TEAMS και του MS Forms στις εξετάσεις εξ αποστάσεως".

 

Στόχος του workshop είναι να εξοικειωθούμε με τη χρήση των πλατφορμών MS Teams και MS Forms και να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες που προσφέρουν στις εξετάσεις εξ αποστάσεως. Κατά τη διάρκεια του workshop, θα έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε πρακτικές προσεγγίσεις, να ανταλλάξουμε ιδέες και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

Το workshop, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, συμβασιούχους διδάσκοντες), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00-19.30 μέσω MS TEAMS.

Team link: https://bit.ly/3OAMhPg

Στον παρακάτω σύνδεσμο, του αποθετηρίου του ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ, μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τον «Οδηγό Εξ Αποστάσεως Εξεταστικής με Χρήση του MS Teams και MS Forms», ο οποίος δημιουργήθηκε, αλλά και συμπληρώθηκε, κατόπιν ανατροφοδότησης που λάβαμε, σε συνέχεια του αντίστοιχου workshop, το οποίο διοργανώθηκε από το ΚΕ.ΔΙ.ΜΑ Π.Θ. και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 27 Σεπτεμβρίου 2023. 

http://ctl.uth.gr/tutorials/MS-Teams-Forms-online-exams.pdf

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

https://ctl.uth.gr/workshop-ms-teams-forms-no2