Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες – Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες – Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες – Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων των Μουσικών Συνόλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σας ενημερώνουμε πως και αυτή την  Κυριακή του Νοέμβρη στις 20.00 – 22.00 θα υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε «ανοιχτές μουσικές επικοινωνίες».
Πρόκειται για διαδικτυακές συναντήσεις όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρουσιάσει μια μουσική δράση ( φωνητική ή οργανική ερμηνεία προσωπικής επιλογής ).
Στόχος των συναντήσεων η επικοινωνία μέσα από τη μουσική.
Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Για τις παρουσιάσεις δε χρειάζονται ειδικές γνώσεις μουσικής, χρειάζεται όμως μεράκι για επικοινωνία και να προετοιμάσετε με χαρά και συνείδηση το μουσικό κομμάτι που αγαπάτε.
Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, απευθυνθείτε στο mousika_synola [at] uth.gr (mousika_synola[at]uth[dot]gr) για να συμπεριληφθείτε στη λίστα συμμετοχών.
Οι  ακροάσεις συμμετοχών για αυτή την Κυριακή 29 /11, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28/11 και ώρα  18.00 – 19.00μ.μ. στο ms teams (Μουσικά Σύνολα ΠΘ) και με το σύνδεσμο  8qir2ku Για τους ακροατές επισκέπτες δε χρειάζεται παρά μόνο η διάθεση να μοιραστείτε την προσπάθειά μας.
Θα συναντηθούμε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://tinyurl.com/AnoixtesMousikesEpikoinwnies
(Οδηγίες σύνδεσης  http://live.uth.gr/QuickGuide_MsTeams.html

Μαρία Θωίδου,υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων ΠΘ, μέλος ΕΕΠ