Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Στέγασης ακαδ. έτους 2022-2023 και Οδηγίες προς Στεγαζόμενους Φοιτητές/τριες

.
.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των αιτήσεων για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας - Καρδίτσας για το ακαδ. έτος 2022-2023.          Οι φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Π.Θ. με έδρα τη Λάρισα και την Καρδίτσα που  υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι στέγασης, αφού συνδεθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Σίτισης - Στέγασης https://merimna.uth.gr (απαιτείται σύνδεση VPN), εισάγοντας τους κωδικούς του Ιδρυματικού τους λογαριασμού και δούνε στο αποτέλεσμα της αίτησης τους την τιμή: Δικαιούχοι στέγασης.

Οι δικαιούχοι στέγασης φοιτητές/τριες που διαμένουν στην Εστία το τρέχον έτος, παρακαλούνται μέχρι Τρίτη 05-07-2022, να μαζέψουν και να τοποθετήσουν ΟΛΑ τα προσωπικά είδη στη ντουλάπα του δωματίου τους και να αφήσουν το δωμάτιο τους καθαρό.

Οι μη δικαιούχοι στέγασης φοιτητές/τριες που διαμένουν στην Εστία το τρέχον έτος παρακαλούνται μέχρι Τρίτη 05-07-2022, να πάρουν ΟΛΑ τα προσωπικά είδη και να αφήσουν το δωμάτιο τους καθαρό και άδειο με δεδομένο ότι τα δωμάτια θα διατίθενται στους δικαιούχους στέγασης.

Όλοι οι φοιτητές/τριες που διαμένουν στην Φοιτητική Εστία, παρακαλούνται μέχρι την Τρίτη 05-07-2022, να παραδώσουν το κλειδί του δωματίου τους, στο Αυτοτελές Τμήμα Σίτισης & Στέγασης (Γραφείο Στέγασης) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε ενδεχόμενο που φύγουν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να παραδώσουν το κλειδί στον υπάλληλο της Security. Σε περίπτωση που δεν παραδοθεί το κλειδί το κόστος της αντικατάστασης θα βαρύνει τον/την στεγαζόμενο/η. Οι δικαιούχοι/ες στέγασης για το ακαδ. έτος 2022-2023, θα παραλάβουν δωμάτιο, το χρονικό διάστημα που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση, μετά τις 22-08-2022.

Οι ενστάσεις θα υποβληθούν  από Τετάρτη 29/06 ως Τρίτη 05/07 στο e-mail: sitisi-stegasi-lar [at] uth.gr (sitisi-stegasi-lar[at]uth[dot]gr).
Έντυπο Ένστασης και Έντυπο ενημέρωσης & συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων φοιτητών/ριών από εδώ: https://www.uth.gr/zoi/foititiki-merimna/stegasi-foititon