10/10/2019: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Σίτισης Πρωτοετών Φοιτητών

Εικόνα από το χώρο του φοιτητικού εστιατορίου.
Σίτιση φοιτητών

Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες ακαδ. έτους 2019-2020, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, για χορήγηση δωρεάν σίτισης, από Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.

Προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της εγγραφής-ταυτοποίησης στις Γραμματείες των Τμημάτων και η απόκτηση των κωδικών του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Όσοι φοιτητές/τριες δεν έχουν παραλάβει ακόμη την Ακαδημαϊκή Ταυτότητα θα πρέπει να επισυνάψουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας την "Προεπισκόπηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας" την οποία θα βρουν στη σελίδα της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (http://academicid.minedu.gov.gr) όταν ολοκληρώσουν εκεί την αίτησή τους.

Οι φοιτητές/τριες που θα υποβάλουν αίτηση για δωρεάν σίτιση θα μπορούν να σιτίζονται δωρεάν από 14 Οκτωβρίου με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας ή τη βεβαίωση εγγραφής μέχρι την αξιολόγηση των αιτήσεων και την έκδοση των αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης από ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός δικτύου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πρέπει να κάνετε χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

Για υποβολή αίτησης σίτισης πατήστε στο σύνδεσμο: https://merimna.uth.gr