Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από το Π.Μ.Σ. «Αειφορική Διαχείριση Υδατικού Περιβάλλοντος»

Έναρξη
Λήξη
Αφίσα της ημερίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που διοργανώνει το Π.Μ.Σ. «Αειφορική Διαχείριση Υδατικού Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 στις 16:00, στη Νέα Αίθουσα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Φυτόκο.
Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τίτλο «Αειφορική Διαχείριση Υδατικού Περιβάλλοντος», διοργανώνει Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026, στις 16:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Αίθουσα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, στο Φυτόκο.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες του Προγράμματος θα παρουσιάσουν την πρόοδο που έχουν σημειώσει στην εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας τους, αναδεικνύοντας ζητήματα που συνδέονται με την αειφορική διαχείριση του υδατικού περιβάλλοντος και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ημερίδα εντάσσεται στις δράσεις του Προγράμματος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και αναδεικνύει τη σημασία της επιστημονικής γνώσης και της έρευνας στην αντιμετώπιση σύγχρονων περιβαλλοντικών προκλήσεων.