Επιστημονική Ημερίδα: «Έρευνα, Καινοτομία και Αειφορία στη Σύγχρονη Παραγωγή Τροφίμων»

Έναρξη
Λήξη
Επιστημονική Ημερίδα: «Έρευνα, Καινοτομία και Αειφορία στη Σύγχρονη Παραγωγή Τροφίμων»
Επιστημονική Ημερίδα: «Έρευνα, Καινοτομία και Αειφορία στη Σύγχρονη Παραγωγή Τροφίμων»

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
Ώρα: 09:30-14:30
Τύπος εκδήλωσης: Υβριδική
Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Κτιρίου Γ’, Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού
Διεύθυνση: Β. Γρίβα 11–13, Καρδίτσα
Διαδικτυακή συμμετοχή: Μέσω Zoom (στοιχεία σύνδεσης παρακάτω)
Διοργάνωση: Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ημερίδα

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Έρευνα, Καινοτομία και Αειφορία στη Σύγχρονη Παραγωγή Τροφίμων» η οποία θα πραγματοποιηθεί υβριδικά το Σάββατο 6-12-2025 και ώρα 09:30-14:30, με φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο του κτιρίου Γ΄ του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, οδός Β. Γρίβα 11-13, Καρδίτσα, και διαδικτυακά μέσω Ζoom.

Η ημερίδα αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στον επιστημονικό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων σε σύγχρονα ζητήματα της Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.

Στοιχεία διαδικτυακής σύνδεσης

Join Zoom Meeting: https://bit.ly/44MZQ6e
Meeting ID: 826 9021 5724
Passcode: food61225