Νεότερες εξελίξεις σε HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 6

Start
End
Νεότερες εξελίξεις σε HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 6
Νεότερες εξελίξεις σε HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 6

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Εταιρεία Φροντίδας Υγείας Γυναίκας Ελλάδας (Ε.Φ.Υ.Γ.Ε.), οργανώνει στη Λάρισα Συμπόσιο με θέμα «Νεότερες εξελίξεις σε HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 6».

Οι τελευταίες συνεχώς αυξανόμενες γνώσεις όσον αφορά στο εύρος και τη βαρύτητα των συνεπειών της HPV-μόλυνσης επιβάλουν την ενημέρωση όλων, σχετικά με την πρόληψη (HPV-εμβόλιο), την έγκαιρη διάγνωση με τον πληθυσμιακό έλεγχο (HPV-test) και την ανίχνευση και αντιμετώπιση των παθήσεων που αυτή προκαλεί.

Κορυφαίοι Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι θα αναπτύξουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της HPV-μόλυνσης, την κολποσκοπική ανίχνευση των προκαλούμενων προκαρκινωματώδων αλλοιώσεων τραχήλου και αιδοίου και την θεραπεία τους.

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Κ. Νικολαίδης θα αναπτύξει τελευταία δεδομένα εμβρυομητρικής ιατρικής, πλαισιωμένος απο αναγνωρισμένους ακαδημαικούς δασκάλους της υποειδικότητας. Επίσης έμπειροι και αναγνωρισμένοι ειδικοί θα εισηγηθούν θέματα γυναικολογικής ογκολογίας,  ενδοσκοπικής χειρουργικής και αναπαραγωγικής ιατρικής.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Παιδιάτρους, Μικροβιολόγους, Γενικούς Ιατρούς και τους αντίστοιχους Ειδικευόμενους Ιατρούς, Βιολόγους, Ερευνητές, όλους τους Επαγγελματίες Υγείας (Μαίες, Νοσηλευτές, Επισκέπτριες Υγείας), καθώς και όλους τους φοιτητές να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο και να υποβάλλουν τις εργασίες τους προς δημοσίευση.

Το Συμπόσιο θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με υβριδική μορφή ( Φυσική παρουσία και διαδικτυακά).

Αλέξανδρος Ι. Δαπόντε

M.D. (Thessaloniki), Dr Med (LMU Muenich), F.C.O.G. (SA)

Διευθυντής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής

Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πρόεδρος Εταιρείας Φροντίδας Υγείας Γυναίκας ΕλλάδοςΓια περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία οργάνωσης:

Στέλλα Διακοπούλου | Key Account Manager

Αλεξ. Παναγούλη 118 – Αγία Παρασκευή 15343

Τηλ. +30 210 60 74 205, Fax +30 210 60 74 222,

E-mail s.diakopoulou [at] mdcongress.gr (s[dot]diakopoulou[at]mdcongress[dot]gr)