Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Αναγόρευση του Καθηγητή Επείγουσας Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης Αριστομένη Κ. Εξαδάκτυλου σε Επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Ιατρικής και Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:
Προσφώνηση του τιμώμενου από τον Πρύτανη Καθ. Ζήση Μαμούρη.
Ακολούθησε χαιρετισμός από το Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθ. Ιωάννη Στεφανίδη.
«Έπαινο» προς τον Καθ. Αριστομένη Κ. Εξαδάκτυλο από τον Επ. Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής Ιωάννη Πανταζόπουλο.
Ανάγνωση των εισηγήσεων, των Ψηφισμάτων και των Αναγορεύσεων καθώς και την Επίδοση των τίτλων από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα και την Πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής Αν. Καθηγήτρια Ιωάννα Παπαθανασίου.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Εξαδάκτυλου με θέμα: «Life saving medical discoveries that happened purely by accident»
With great success, the 8th International Staff Training Week (Erasmus Staff Week) was completed, organized from June 30 to July 4, 2025, at the University of Thessaly. The event brought together 35 representatives from 20 Higher Education… more