English Home

Ποιότητα και Ασφάλεια του Κρέατος

Ποιότητα και Ασφάλεια του Κρέατος

Το Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνει ημερίδα με θέμα την «Ποιότητα και Ασφάλεια του Κρέατος» την Τετάρτη 15 Μαίου 2019, και ώρα 12, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος Κτηνιατρικής στην Καρδίτσα, με ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Δελτίο Τύπου
Βιογραφικό
Αφίσσα